خرما و کنجد از جمله محصولاتی است که در جنوب ایران در نخلستان ها به فراوانی تهیه میشود .به دلیل وجود آب و هوای متفاوت در جنوب ایران خرماهایی با نامهای متفاوت نیز تهیه میشوند. خرمای کبکاب و خرمای مضافتی از جمله خرما های مشهوری هستند که به صورت صادراتی تولید می شود. خرما کبکاب عسلی عمده از جمله خرماهایی است که به دلیل داشتن شیره خرما در آن به این اسم مشهور شده است.
ویتامین های مفید خرما کبکاب عسلی
از قدیم فروش خرما و کنجد در اصفهان رواج داشته است و به صورت های متفاوتی به بازار عرضه می شده است.معمولاً خرما را به صورت فله میفروختند .اما با پیشرفت تکنولوژی و وجود آمدن کارخانههایی که خرما را در بسته بندی های مناسب قرار می دهد ،آنها را به صورت بسته بندی های بهداشتی هم در داخل ایران و هم به صورت صادراتی به سایر کشورها عرضه می کنند.
خرما خواص بسیار زیادی دارد . یکی از محصولاتی است که بسیار انرژی را برای بدن تامین می کند. بنابراین توصیه میشود که در ماه رمضان که افراد نیازمند به انرژی بیشتری هستند، از آن استفاده کنند.
همچنین باعث رفع تشنگی می شود .ویتامین های گروه B در خرما وجود دارد که باعث میشود تا قدرت بینایی افزایش پیدا کند .همچنین خرما دارای آهن فراوان است و برای افرادی که دچار فقر آهن هستند، توصیه میشود.
خرمای کبکاب دارای شیره فراوان است .زمانی که آنها را می چینند و بر روی هم قرار میدهند و بعد از مدتی شیره آن ها جمع شده و به ته ظرف می رود . خرمای کبکاب دارای قیمت مناسبی نسبت به سایر خرماها است .
این خرماها معمولاً در استان های بوشهر ،فارس ،خوزستان و سیستان و بلوچستان به دست می آید. بهترین نوع خرمای کبکاب در دشتستان بوشهر به عمل می آید. خرما برای افرادی که دچار یبوست شده اند، بسیار مناسب است. فیبر خرما باعث میشود که عمل گوارش به راحتی انجام شود.
فروش خرما کبکاب عسلی عمده
کیفیت خرما بر روی قیمت خرما تاثیر می گذارد .هر چه خرما با کیفیت تر باشد، قیمت آن نیز بیشتر است. همچنین اگر در بسته بندی های فانتزی خرما را بسته بندی کرده باشند ،قیمت بالاتر می رود .
برای اینکه خرما را در به مدت طولانی بتوانید نگهداری کنید، باید دقت کنید که خرمای کبکاب را در دمای منفی ۵ درجه نگهداری کنید تا به علت شیرین بودن و طبیعی بودن حشرات را به سوی خود جذب نکند. فصل برداشت خرمای کبکاب معمولاً از شهریور تا مهر ماه است. شما می توانید در این مقطع زمانی، خرمای تازه و رسیده را تهیه بفرمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.