مرجع فروش خرما کبکاب تازه سطلی با در نظر گرفتن اینکه متقاضیان این محصول در بازار های داخلی و صادراتی وجود دارند، در حال حاضر از طریق فرایند های اینترنتی با قدرت فوقالعادهای در حال فعالیت می باشد و از این طریق بهترین محصولات را در ارزان ترین قیمت ها در اختیار خریداران قرار می دهد. خرما کبکاب تازه یکی از ارقام تجاری خرما در ایران محسوب می شود که از ارزش غذایی فوق العاده برخوردار است.
نحوه تشخیص خرما کبکاب تازه
ایران جزوه کشور های موفق در زمینه تولید انواع خرمای مرغوب و با کیفیت است که تنوع این نوع محصولات در داخل کشور بسیار زیاد می باشد. در این میان انواع خرما کبکاب تازه در بهترین کیفیت ها تولید و روانه بازار می شوند و طرفداران ویژهای را به خود اختصاص می دهند.
خرما کبکاب سطلی از ارزش غذایی فوق العاده برخوردار است و در واقع در گروه خرماهای مرطوب قرار می گیرند و باید بسته بندی آنها در بسته های سطحی انجام پذیرفت که از کیفیت بالایی برخوردار باشند. تنوع عرضه انواع خرما کبکاب تازه در بازار بسیار زیاد است که در واقع باید از بهترین روش ها برای تشخیص بهترین محصول در این زمینه استفاده شود.
در ادامه مطلب مهم ترین موارد در زمینه تشخیص خرما کبکاب را ارائه خواهیم داد:
- خرما های کبکاب در بهترین کیفیت ها از شکل ظاهری مناسب برخوردار هستند و در واقع این نوع محصولات حالت چسبندگی به یکدیگر می گیرند و هرگز نباید هیچگونه کپک زدگی در بین چسبندگی های آنها دیده شود.
- خرما کبکاب تازه حتماً باید دارای بسته بندی های سطلی باشد زیرا در دیگر بسته بندی ها کیفیت این محصولات از بین می رود.
- خرما کبکاب تازه از عطر و بوی مطلوبی برخوردار است و در واقع طعم شیرین و تازهای به خود اختصاص می دهد و هیچ گونه طعم ترشیدگی یا طعم ترش و تلخی در بین خرما ها دیده نمی شود.
طرز تهیه سرکه خرما کبکاب
در گذشته تنها برای تهیه سرکه از انگور استفاده می شد. اما در حال حاضر از اکثر میوه ها مخصوصاً خرما برای تهیه این محصولات استفاده می شود. تهیه سرکه خرما بسیار راحت و ساده تر می باشد و در تهیه آن از نمک، مایه خمیر، خرما و آب جوشیده شده استفاده می شود. طرز تهیه سرکه خرما کبکاب شامل موارد زیر می شود:
- در اولین مرحله ابتدا هسته های خرما از درون آن بیرون آورده می شوند.
- سپس خرمای بدون هسته به کمک چرخ گوشت به خوبی له می شود.
- در مرحله بعد آب جوشیده، نمک و مایع خمیر به خرما چرخ کرده اضافه می شود و درب آن به خوبی بسته می گردد.
- ظرف باید حدود 25 تا 50 روز نگهداری شود. بعد از گذشت این زمان باید سرکه به کمک پارچه تمیز صاف شود و در مرحله بعد سرکه تولید شده قابل استفاده میباشد.
صادرات عمده خرما کبکاب تازه سطلی
صادرات خرما کبکاب به کشور های متقاضی در بهترین بسته بندی ها انجام می پذیرد و همان طور که اشاره کردیم این نوع محصولات جزو خرما های مرطوب هستند که از ارزش غذایی فوق العاده بالایی برخوردار می باشند و برای تهیه فرآورده های مختلف مانند انواع سرکه خرما، خمیر خرما، شیره خرما و غیره از این محصولات استفاده می گردد.
قیمت خرما کبکاب سطلی بر اساس کیفیت این محصولات، محل تولیدی و همچنین نحوه بسته بندی کردن این نوع کالاها مشخص می گردد. جالب است بدانید خرما کبکاب همانند دیگر ارقام خرما در مناطق مختلفی از جنوب کشور تولید می گردد که در واقع نام محل تولیدی این نوع محصولات رابطه مستقیم در تعیین قیمت فروش آنها دارد.
صادرات عمده خرما کبکاب تازه سطلی به کشور های مختلف مستلزم داشتن اطلاعاتی در مورد نیاز متقاضیان در این بازار ها می باشد که در حال حاضر واحد های صادرکننده در این میان از فرآیندهای بازاریابی الکترونیکی استفاده می نمایند تا با توجه به شناخت نیاز بازاریان محصولاتی را به بازار ارائه دهند.
با سلام و وقت بخیر. خرما سرشار از فیبر است. این میوه به تنظیم رژیم غذایی ما کمک میکند، میل و اشتها را زیاد میکند و از گرسنه شدنهای غیر ضروری بین وعدههای غذایی جلوگیری میکند.
سلام وقت بخیر من طعم خرمای کبکاب را خیلی دوست دارم اما به خاطر این حالت چسبندگی و پر شیره ای که دارند این محصولات رو زیاد نمی خرم
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.